skip to Main Content
Elephant Parade

Elephant Parade Event

In samenwerking met Elephant Parade organiseren de ondernemers van De Hoven Passage wederom een bijzonder event van 4 t/m 30 maart 2019. Twintig unieke olifantenbeelden veroveren de passage van het winkelcentrum. Samen vormen de olifanten een bijzondere tentoonstelling waar diverse nationale en internationale kunstenaars en artiesten hun bijdrage aan hebben geleverd. Elephant Parade stond reeds in grote steden zoals Bangkok, Londen en Amsterdam. Een kleinere versie van de expositie, speciaal samengesteld voor winkelcentra en winkelgebieden, komt naar De Hoven Passage in Delft. De organisatie van Elephant Parade zet zich in voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant. De expositie is gratis te bewonderen en de olifanten zullen zonder twijfel ieders hart veroveren.

In aanvulling op bestaande olifantenbeelden zijn, speciaal voor dit event, ook 14 basisscholen uitgenodigd om hun bijdrage te leveren aan deze expositie. De leerlingen van de deelnemende scholen creëerden unieke olifanten met zwerfafval en plastic. Tijdens het maken stonden zij stil bij het behoud van de natuur en de olifant. De tentoonstelling #STOPMETPLASTIC is te bewonderen in de passage vanaf de Jumbo tot aan de Wibra. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op de mooiste creatie, de school met de meeste stemmen ontvangt een hele mooie prijs en ook onder de stemmers worden een aantal cadeaubonnen weggegeven. Vergeet dus niet te stemmen!!

Klik hier en breng hier je stem uit!

Doe mee aan de kleurplatenwedstijd. Haal een kleurplaat op bij een van de ondernemers, maak je mooiste creatie en lever hem in bij The Readshop Kempers. We geven maar liefst 15 prijzen weg!

Back To Top
Zoeken