skip to Main Content
027 Facebook Post 1200x900px C

Evenementen tijdens de Magische Weken

Zaterdag 18 mei is er een goochel-knutselhoek waar kinderen onder begeleiding goocheltrucs kunnen knutselen. Locatie: plein naast De Schoenmaker.
Ze gaan deze dag aan de slag om hun eigen goocheltruc te kleuren en uitknippen. Deze zelfwerkende goocheltrucs kunnen de kinderen meteen thuis vertonen!

Zaterdag 25 mei moet je oppassen dat je niet voor de gek gehouden wordt door Winfried!
Op deze dag is hij in de Hovenpassage en zal hij bezoekers versteld doen staan met zijn goochelkunsten.

Zaterdag 1 juni is er een workshop goochelen met een open podium. Locatie: plein naast De Schoenmaker
Tijdens deze workshops leren de kinderen goochelen met allemaal voorwerpen die iedereen gewoon thuis heeft, zoals kaarten, luciferdoosjes, dobbelstenen en muntjes.
Voor de kinderen die durven staat er een klein podium waarop ze hun net geleerde goocheltruc kunnen vertonen. Winfried is er deze dag ook en zal het open podium presenteren.
De mensen die vragen hebben over de gespaarde goocheltrucs of extra uitleg willen kunnen vandaag hiervoor bij de illusionist terecht.

Zaterdag 8 juni een spectaculaire illusieshow – GET READY! Deze show is één van de meest spectaculaire Magic Shows van dit moment! Deze spannende illusieshow zal plaatsvinden in unit 71B in het winkelcentrum. (1300 uur en 15.00 uur) Kaartjes hiervoor kunnen via onderstaande link worden besteld. Master illusionist Winfried zal het publiek bij de show en zijn spectaculaire illusies betrekken en geeft aan het einde van elke show 10 complete goocheldozen weg!

BESTEL HIER UW KAART VOOR DE  SHOW OP ZATERDAG 8 JUNI

 

Back To Top
Zoeken