skip to Main Content
027 Smartscreen 1080x1920px C

Magische Weken

Van 18 mei t/m 8 juni staat De Hoven in het teken van magie! 3 weken lang kan worden gespaard voor leuke goocheltrucs. De trucs zijn onderdeel van de serie SECRETS by Winfried. Goochelaar Winfried is een toonaangevende illusionist in Europa. Op een leuke manier verklapt hij een aantal geheimen waardoor magie voor iedereen toegankelijk wordt.
Bij een minimale besteding van € 25,-  bij de kledingwinkels, en € 10,- bij alle andere ondernemers krijg je een goocheltruc. In totaal kunnen er 6 trucs worden gespaard, dus elke week zijn er 2 nieuwe trucs in omloop.
Klik hier voor de actievoorwaarden van de Magische Weken in winkelcentrum De Hoven.

Naast het sparen voor trucs worden de komende weken iedere zaterdag leuke activiteiten georganiseerd in het winkelcentrum.
De activiteiten staan onder dit bericht op de website!

Als afsluiting van de magische weken is er op zaterdag 8 juni twee keer een spectaculaire illusieshow – GET READY! Deze show is één van de meest spectaculaire Magic Shows van dit moment! Deze spannende illusieshow wordt georganiseerd in 71B in het winkelcentrum. Kaartjes hiervoor kunnen via onderstaande link worden besteld. Master illusionist Winfried zal het publiek bij de show en zijn spectaculaire illusies betrekken en geeft aan het einde van elke show 10 complete goocheldozen weg!
Beleef de magie in winkelcentrum De Hoven!

BESTEL HIER UW KAART VOOR DE  SHOW OP ZATERDAG 8 JUNI

Back To Top
Zoeken