skip to Main Content

Een eigentijds ingerichte winkelruimte gelegen aan de Troelstralaan 71B, de unit achter Mooi Parfumerie.
De ruimte heeft een multifunctioneel karakter. Er is een speelplek voor kids, een vergaderruimte, een horecagedeelte en een ‘living’/flexwerk zone. Verder is er een keuken, een toilet en een opslagruimte. Binnenkort zal de ruimte tevens beschikken over WIFI.
Stephan Spoor, bewoner in de wijk, is als vaste vrijwilliger aangesteld voor het beheer van 71B. Ook heeft hij de handen flink uit de mouwen gestoken bij de inrichting van de ruimte.
Wat het doel is van 71B? We willen ruimte bieden aan initiatieven in de buurt en geheel Delft die een toevoeging zijn voor het winkelcentrum. De ruimte is te huur voor evenementen, vergaderingen, yoga, workshops, tentoonstellingen, kunst- en culturele activiteiten, maar ook als huiskamer voor de lokale bridge club bijvoorbeeld. De eerste activiteit was de Jumbo sportplaatjes ruilmiddag afgelopen 28 februari. Ruim 250 mensen zijn geweest en de sfeer was top! Op 9 maart vindt er een tweede bijeenkomst plaats (Delft Proef) waar mensen worden uitgenodigd om mee te denken over activiteiten die in deze ruimte kunnen plaatsvinden. We zijn heel benieuwd wat hieruit gaat komen!
Binnenkort zal de ruimte ook tijdens vaste dagen open worden gesteld in verband met de speelruimte.
Ook voor activiteiten vanuit de winkeliersvereniging wordt de ruimte gebruikt. Een onderdeel van de expositie Kids on the Moon komt hier vanaf 3 april te staan. Kortom, 71B –  The Place to be!
Jullie zijn van harte welkom  om een kijkje te komen nemen in 71B! Stephan geeft met alle plezier een rondleiding.
Aanvragen voor evenementen, vergaderingen of een rondleiding kunnen worden gemaild naar info@place2b-delft.

                                                         

Back To Top
Zoeken